Inapoi

Logo clinica

Meniu
News DE4Kids

Promotie Back to School

Promotia s-a incheiat! Urmariti-ne in continuare pe www.de4kids.ro sau pe Facebook/DentEstet4Kids.ro pentru a afla informatii noi si utile.

150 RON - Consultatie + 2 sigilari dentare + Periaj profesional.

Ghiozdan, uniforma, rechizite. Toate acestea sunt trecute pe lista de pregatiri a fiecarui parinte inainte de inceperea anului scolar. Dar nu uita sa ai in vedere si o vizita la medicul stomatolog pediatru.

Chiar daca dintii de lapte ai copilului tau vor fi inlocuiti, vizitele regulate la stomatolog si tratarea problemelor dentare nu trebuie ignorate. Starea de sanatate a dintilor temporari influenteaza dezvoltarea dintilor definitivi, iar fara o igiena orala zilnica si un regim alimentar corespunzator balanta se poate inclina in defavoarea celui mic, afectandu-l pe termen lung.

Conform Asociatiei Americane de Stomatologie (ADA), un control dentar este la fel de important pentru copii ca si vaccinurile.

"Pe timpul verii, copiii tind sa se abata de la regulile de igiena dentara zilnica si sa aiba un regim alimentar superficial. De aceea, un control dentar inainte de inceperea anului scolar este esential. Pe langa igienizarea profesionala, medicul poate depista si trata carii sau alte probleme ce pot aparea ca urmare a consumului excesiv de dulciuri si bauturi carbogazoase din timpul vacantei." spune dr. Dana Ivan, medic stomatolog pediatru.

La 6-7 ani, cei mai multi copiii incep primul an de scoala, insa la fel de important pentru aceasta varsta este si primul control ortodontic. Pana la 7 ani apar primii molari definitivi, care definesc muscatura. Aceasta este perioada in care medicul ortodont poate evalua muscatura completa (atat in cazul dintilor frontali, cat si in cazul maselelor) si modul in care sunt pozitionati dintii pe ambele arcade.

Iar daca inca nu ai planuit si o vizita la Zana Maseluta in perioada urmatoare, iti venim in intampinare cu o oferta speciala care sa ii asigure copilului tau un start lipsit de griji:
Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de oferta este sa descarci voucher-ul cadou si sa realizezi o programare la una dintre clinicile noastre din Bucuresti sau Timisoara.

Sigilarile dentare pot fi aplicate doar pe dintii sanatosi, fara carii sau alte probleme. Daca pacientul prezinta afectiuni dentare sau carii pe acesti dinti, este nevoie de tratarea lor inainte de aplicarea sigilarilor, iar serviciile din pachetul promotional nu pot fi inlocuite cu alte serviciile de terapie.

Ca sa evitam situatiile in care copiii au toti dintii cariati si nu pot fi sigilati inainte de a-i trata - ceea ce presupune costuri suplimentare.

*Voucher-ul poate fi utilizat o singura data, de o singura persoana. Valabil pana la 31.10.2014.

Inapoi