Inapoi

Logo clinica

Meniu
Zana Maseluta DE4Kids

Program educational gratuit pentru gradinite

Fiecare copil trebuie sa inteleaga importanta unui zambet frumos, de aceea in cadrul DENT ESTET 4 Kids am implementat un program educational unic in tara, „In vizita la Zana Maseluta”.

Caria dentara afecteaza peste 65% dintre copiii cu varste intre 2 si 9 ani si reprezinta principala boala cronica a copilariei. De aceea, este esentiala prezenta medicului stomatolog pediatru in viata copiilor nostri.

Zana Maseluta Astfel, Zana Maseluta invita copiii la DENT ESTET 4 Kids sa se joace si sa invete impreuna cu specialistii clinicii despre sanatatea dentara a celor mici si, cel mai important, cand si de ce trebuie tratati dintii copiilor.

In cadrul unei vizite gratuite, timp de o ora si jumatate micutilor le sunt prezentate ambientul special amenajat pentru ei, spatiile de joaca, jocurile si jucariile, cabinetele personalizate cu animatii specifice copilariei si, bineinteles, personalul prietenos si dedicat.

Prin acest program, copiii beneficiaza gratuit de o vizita de acomodare Happy Visit, distractiva si educativa.

  • Zana Maseluta ii intampina pe copii si impreuna:
    • Invata cum functioneaza scaunul dentar
    • Afla tehnicile corecte de periaj dentar
    • Joaca scenete pentru a se acomoda cu rolul de pacient

In plus, copiii beneficiaza de o consultatie completa gratuita in urma careia parintii primesc un status dentar detaliat ce include sfaturi importante despre mentinerea sanatatii dentare a copiilor si despre solutiile de tratament potrivite pentru cei mici.

Va asteptam in vizita! Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de programare.

Inapoi