Inapoi

Logo clinica

Meniu
News DE4Kids

HAPPY KID PACK Timisoara

Promoţia „HAPPY KID PACK” s-a încheiat! Urmăriţi-ne în continuare pe www.de4kids.ro sau pe Facebook/DentEstet4Kids.ro pentru a afla informaţii noi şi utile despre zâmbetul copilului.

Copiii noştri merită să se bucure de o copilărie fericită, lipsită de grija afecţiunilor dentare. Ei merită un zâmbet frumos şi sănătos pentru toată viaţa. De aceea, atenţia pentru sănătatea orală trebuie să înceapă înca din copilărie, cu măsuri preventive simple, ca: vizita periodică la medicul dentist încă de la vârsta de 1 an, periajul profesional în cabinet şi rutina corectă de periaj acasă, sigilarea dentară dar şi intervenţia cât mai rapidă, imediat ce caria dentară a fost diagnosticată.

În perioada 3 aprilie – 15 mai 2017, solicită oferta DENT ESTET 4 KIDS, ce conţine un pachet special creat pentru copilul tău, la doar 170 RON în loc de 450 RON:

  • Consultaţie Stomatologie Pediatrică
  • Periaj profesional
  • Radiografie (Viziograf)
  • 1 obturaţie dentară

Promoţia este valabilă numai pentru clinica din Timişoara, în perioada 3 aprilie – 15 mai 2017 şi se poate activa prin completarea formularului de mai jos sau la telefon 0742 10 77 77

*Această ofertă poate fi folosită o singură dată pentru un singur copil. Valoarea beneficiilor nu se cumulează cu alte oferte sau campanii în desfăşurare şi nici nu poate fi schimbată cu niciun alt serviciu oferit de către DENT ESTET 4 KIDS.

Inapoi