Inapoi

Logo clinica

Meniu
News DE4Kids

Cavity Prevention

DENT ESTET 4 KIDS introduce conceptul Cavity Prevention, un program educational ce sustine sanatatea orala a copiilor si a tinerilor prin preventia afectiunilor dentare obtinuta prin vizita periodica la medicul stomatolog pediatru.

In perioada 1 august-30 septembrie parintii vor afla noutati ale avantajelor igienizarii profesionale si controlului stomatologic o data la 6 luni. „Mai multa preventie, mai putina interventie” este mesajul central transmis in cadrul programului Cavity Prevention, accentuand rolul profilactic pe care il au aceste sedinte de profilaxie.

Beneficiaza de reducerea de 50 lei din pretul serviciului (150 lei) pana pe 30 septembrie! Profita de timpul liber si starea de relaxare oferite de vacanta de vara si programeaza pentru copilul tau o sedinta completa de profilaxie si igienizare.

 • Programul Cavity Prevention contine 2 etape: check-up si cleaning, fiind recomandate de 2 ori pe an de catre Asociatia Americana de Stomatologie Pediatrica.
  • Prima etapa - check-up:
   Presupune realizarea consultatiei si stabilirea statusului dentar al pacientului de catre medicul stomatolog pediatru. Pot fi depistate anomalii (dinti malpozitionati, ocluzie inversa) sau alte afectiuni dentare existente in stadiu incipient, urmand a fi tratate cu minima interventie. Pacientul se va bucura de confort, timp scazut de tratament si economii semnificative pe termen lung.
  • A doua etapa - cleaning:
   Consta intr-o sedinta completa de profilaxie: detartraj, periaj profesional, air-flow si fluorizare, insotita de instructaj pentru deprinderea corecta a tehnicilor de periaj realizate acasa. Incidenta cariilor la copii este mult mai mare decat la adulti, cifrele aratand ca 52% dintre copiii sub 11 ani au avut deja carii. Rolul profilaxiei este unul extrem de important, reducand cu pana la 80% riscul aparitiei cariilor dentare si fiind realizata de catre cadre medicale specializate in igienizareaprofesionala dentara.

Pentru programare, click aici!

Inapoi