Inapoi

Logo clinica

Meniu
Logo clinica

DENT ESTET 4 KIDS este singura clinica stomatologica din Romania si Europa de Est dedicata in exclusivitate copiilor.

Un spatiu dedicat copiilor

Spatiu dedicat copiilor La DENT ESTET 4 KIDS am reunit cei mai buni specialisti in stomatologie pediatrica alaturi de anestezisti specializati in tehnici de relaxare medie si profunda, psihologi si specialisti in psihiatrie infantila, precum si personal specializat in comunicarea cu copiii.

Fiecare cabinet este personalizat intr-o atmosfera de poveste pe placul copiilor. Dispunem de un spatiu de joaca de 70 mp cu jocuri, carti si jucarii si de un cabinet de consiliere psihologica specializat in psihologia copilului si parenting.

Echipa multidisciplinara

Echipa multidisciplinara Am reunit cei mai buni specialisti in stomatologie pediatrica. Medicii nostri participa constant la cursuri de specializare si perfectionare atat in tara, cat si in strainatate, fiind permanent pregatiti sa ofere copiilor cele mai avansate solutii si cea mai buna ingrijire medicala.

Singurul departament ATI

Departament ATI Experienta copiilor pe scaunul stomatologic trebuie sa fie cat mai confortabila, de aceea folosim cele mai noi tehnici de anestezie: Inhalo-sedarea, Analgo-sedarea si Anestezia generala asistata de medicii specialisti ATI ai clinicii.

Consiliere psihologica pentru copii si parinti

Consiliere psihologica copii&parinti Copiii care se tem de stomatolog, pot depasi aceste probleme cu ajutorul specialistilor nostri in consilere psihologica. Dispunem de un cabinet special de consiliere unde atat copiii, cat si parintii lor pot discuta cu specialistii nostri.