Inapoi

Logo clinica

Meniu
Tratamente

Aparat dentar invizibil Win®

Inovatiile tehnologice in domeniul medicinei dentare au facut posibila elaborarea aparatului dentar lingual WIN. Ce beneficii ne ofera aparatele dentare linguale fata de cele clasice? De ce ai opta pentru un astfel de tratament ortodontic?

Aparatul dentar, pentru redarea aspectului natural, impecabil al danturii, pentru un zambet sanatos si frumos.

Aparatul dentar Win, ca si aparatul dentar Incognito, sunt aparate dentare invizibile, linguale si reprezinta o inovatie tehnologica in domeniul medicinii dentare.

Care sunt beneficiile pe care le aduce tratamentul ortodontic cu aparatul dentar Win?

  • Aparatele dentare invizibile, linguale, cum sunt WIN si Incognito, se monteaza in spatele dintilor, fara a fi deloc vizibile
  • Aparatul dentar Win este personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient. Astfel, indiferent de complexitatea afectiunii si a tratamentului ortodontic, WIN ofera o precizie de 100%, asigurand obtinerea celor mai bune rezultate.
  • Datorita structurii si modalitatii de montare pe partile nevazute ale dintilor, acest tip de aparat asigura pacientilor un grad minim de disconfort si elimina riscurile aparitiei defectelor de vorbire si senzatiei neplacute.
  • Curatarea dintilor este mult mai usoara in cazul aparatelor invizibile si necesita un efort redus datorita aplicarii bracket-urilor pe interior. Astfel, riscul aparitiei cariilor este mult mai mic, suprafata linguala fiind mult mai rezistenta.
  • Aparatul dentar Win este realizat din otel inoxidabil, astfel incat pretul sau este redus cu 1000 euro fata de folosirea aurului
  • Durata tratamentului ortodontic cu aparate dentare invizibile, linguale, este mult mai scurta. Datorita actiunii exacte si a materialului din care este facut aparatul dentar WIN, sunt reduse numarul controalelor stomatologice, obtinand rezultatele dorite mai rapid si mai eficient.

in Romania, aparatul dentar Win a fost adus in premiera de specialistul ortodont DENT ESTET, dr. Iana Dila, singurul medic din Romania invitat de inventatorul WIN sa lucreze cu acest aparat inainte de lansarea oficiala si, de asemenea, primul medic din Romania autorizat sa monteze Incognito.

Programeaza-te aici