Inapoi

Logo clinica

Meniu
Tratamente

Aparat dentar Incognito®

INCOGNITO este un aparat revolutionar inventat in 2002 de catre medicul german Dirk Wiechmann, fiind si cel mai popular aparat lingual in tarile Uniunii Europene, SUA si Rusia.

Aparatul dentar Win, ca si aparatul dentar Incognito, sunt aparate dentare invizibile, linguale si reprezinta o innovatie tehnologica in domeniul medicinii dentare

Pentru ca nu se vad, si pentru toate celelalte beneficii, atat aparatul Incognito cat si aparatul Win, sunt preferate de adultii cu o viata profesionala si o viata sociala intensa.

Ambele aparate dentare au fost inventate de medicul german Dirk Wiechmann.

7 motive de a alege tratamentul cu aparatul dentar invizibil INCOGNITO:

1. Estetica impecabila

Este complet invizibil la exterior, ceea ce inseamna ca vei putea zambi la fel de mult oricand in timp ce aspectul zambetului tau se va modifica fara ca ceilalti sa isi dea seama de asta

2. Timp economisit

Rezultatele estetice se obtin chiar din primele 2 luni de tratament.

3. Este personalizat

Are brakets special creati doar pentru tine pe baza amprentei dentare.

4. Confort la purtare

Majoritatea pacientilor resimt un disconfort minim in primele zile de la montare, insa, doar dupa o perioada foarte scurta de timp vei putea vorbi si manca absolut normal.

5. Potrivit tuturor grupelor de varsta

Potrivit tuturor grupelor de varsta, de la adulti la copii.

6. Nu provoaca alergii

Nu provoaca alergii la metal intrucat brackets-ii sunt realizati din aur.

7. Corecteaza orice tip de anomalie dentara

Corecteaza pozitiile dentare

Aparut in 2002, aparatul dentar Incognito este din aur si este cel mai popular aparat dentar lingual din tarile Uniunii Europene, SUA si Rusia. Urmatoarea generatie, creata din otel inoxidabil, biocompatibil, este aparatul dentar Win.

DENT ESTET este prima clinica stomatologica din Romania care a introdus revolutionarul aparat dentar INCOGNITO® si totodata, prima clinica cu specialist certificat – DR. IANA DILA, nenumarati pacienti beneficiind de rezultatele remarcabile oferite de INCOGNITO®.

Programeaza-te aici